1. Home
  2.  » Duurzame doorvalbeveiliging

Duurzame doorvalbeveiliging

Doorvalbeveiliging van Euromaas beschermt uw medewerkers optimaal tegen vallende goederen uit magazijnstellingen. Met onze doorvalbeveiligingswanden voorkomt u verwondingen en materiële schade aan aan mens en product. Ook bij het werken met automatische trucks bieden onze wanden bescherming. Voor extra veiligheid bieden wij u speciale rugwanden. De gaaswanden en gaasmatten zijn van hoge kwaliteit staal en geschikt voor kleine, middelgrote en grote magazijnen met handmatig werkende of volautomatische opslag. Daarbij is het aanzicht van onze producten altijd fraai en zonder storende elementen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en prijsklassen.

doorvalbeveiliging Euromaas
rugwanden en zijwanden ter beveiliging
goede beveiliging voorkomt schade
Euromaas draadpanelen flexibel toepasbaar
gaasproducten van Euromaas
Draadpaneel beveiliging snelle montage

Voordelen Euromaas doorvalbeveiliging

Doorvalbeveiliging van Euromaas in Wijchen is slim en doordacht. Het is een geliefd product bij magazijninrichters, logistieke dienstverleners en inkopers van gaasproducten. Dit heeft vooral te maken met het vernuftige, tijdbesparende systeem dat we hiervoor ontwikkelden. Diezelfde tijdbesparingen leveren u extra voordeel op in de vorm van extra voordelige rugwanden. Onze doorvalbeveiligingswanden en gaaslegborden zijn eenvoudig en snel te monteren. U kunt de doorvalbeveiliging zelf monteren, ons montageteam inschakelen of  onze nieuwe montagehandleiding downloaden. Voor een weloverwogen keuze noemen wij u de belangrijkste pluspunten van deze beveiliging:

  • Flexibel toepasbaar
  • Onafhankelijk van leggerindeling
  • Geen scherpe randen
  • Snelle montage
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Lage tarieven
  • Diverse uitvoeringen

Zoekt u een passende oplossing voor de bescherming van uw mensen en goederen? Maak nu een afspraak via +31 (24) 645 45 12. Wij zijn u graag van dienst.

Euromaas BV
Bijsterhuizen 5141
6604 LX  Wijchen

T +31 (24) 645 45 12
F +31 (24) 642 00 55
E info@euromaas.nl

Copyright ©2015-2022 Euromaas BV. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Website: DKGS Agency - SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning.