1. Home
  2.  » Gaaslegborden en vakverdelers

Gaaslegborden en vakverdelers

Gaaslegborden en vakverdelers van Euromaas zijn handig en veelzijdig. Onze legborden en vakverdelers zijn verkrijgbaar in meerdere typen, belasting gradaties en prijsklassen en zeer geschikt voor kleine en grote goederen. U kunt ze bijvoorbeeld toepassen in magazijnstellingen van koelhuizen, vrieshuizen en magazijnen met een temperatuur boven 0 °C. Elk bord is perfect afgewerkt, gegarandeerd vrij van scherpe randen en ook bruikbaar als doorvalbeveiliging. De open structuur zorgt voor hygiëne, ventilatie en licht, terwijl de doorlaatbaarheid van water optimaal is. Dit is in veel gevallen een vereiste van de brandweer of voor de sprinklerinstallatie. Doordat Euromaas een competitieve en flexibele Nederlandse fabrikant is, leveren we elk maatwerkproduct snel en scherp geprijsd.

gaaslegborden van euromaas
modulaire gaaspanelen
vakverdelers voor draadlegborden
gaaspanelen als maatwerk of series
doorvalbeveiliging Euromaas Wijchen
 Euroflex vakverdeelschotten

Voordelen van Euromaas gaaslegborden en vakverdelers

Klant worden bij Euromaas loont. Onze gaaslegborden en vakverdelers hebben tal van belangrijke winstpunten die u bij alternatieve producten zelden vindt. Dat is ook de reden waarom klanten zoals magazijninrichters, logistieke dienstverleners en inkopers van gaasproducten dagelijks profiteren van deze pre’s. Andere belangrijke eigenschappen zijn onder meer:

Specificaties en kleuren van onze legborden

Euromaas produceert uw draadlegborden en vakverdelers in elke gewenste Ral kleur en maaswijdte. Wij kunnen ze ook voor u verzinken.

We hebben voor de volgende typen legborden en vakverdelers op voorraad:

  • De eenvoudige ‘waterval’ draadlegborden in de maat 880 mm x 1100 mm met een belasting van 500 kg of 800 kg.
    Andere afmetingen hebben een iets langere levertijd.

Ontdek ook de vele voordelen van Euromaas gaasproducten. Bel vandaag nog +31 (24) 645 45 12 voor een vrijblijvend advies.

Euromaas BV
Bijsterhuizen 5141
6604 LX  Wijchen

T +31 (24) 645 45 12
F +31 (24) 642 00 55
E info@euromaas.nl

Copyright ©2015-2022 Euromaas BV. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Website: DKGS Agency - SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning.