1. Home
  2.  » Draadmatten van duurzaam staal

Gaasmatten van duurzaam staal

Euromaas heeft een passie voor gaasmatten. Magazijninrichters en inkopers van gaasproducten waarderen onze producten alom. U heeft met onze draadproducten oneindig veel toepassingsmogelijkheden. Denk hierbij aan winkelinterieurs, magazijnen en productieruimten, maar ook in dierenverblijven en logistieke bedrijven. U hebt daarmee een duurzame en goedkope afscherming in een hoge kwaliteitsklasse.

Meer voordelen van onze draadmatten

Draadmatten van Euromaas zijn geheel onderhoudsvrij, stofvrij en lichtdoorlatend. U kunt ze laten maken in duurzaam staal. Bovendien kunt u alle matten gewoon bevestigen aan uw bestaande systemen. Dat is wel zo handig. Euromaas gaaspanelen zijn verkrijgbaar in meerdere kwaliteiten en prijsklassen. Doordat wij werken met het randdraad principe zijn ze absoluut vrij van scherpe randen. De afwerking is standaard verzinkt of gepoedercoat in een RAL kleur.

gaaspanelen van Euromaas
draadpaneelsystemen van Euromaas
gaasmatten in duurzaam staal
gaasproducten van staal of met poedercoating
draadmatten voor industriële toepassingen
scheidingswanden machinebeveiliging Euromaas

Gaasmatten vormen de basis voor onze producten

Draadmatten van Euromaas vormen de basis voor vrijwel al onze gaasartikelen zoals machinebeveiligingswanden, scheidingswanden, doorvalbeveiliging, gaaslegborden en displaywanden. Rond de matten lassen wij een kader van stalen kokers. Van daaruit zijn de mogelijkheden voor maatwerk en standaardwanden onbeperkt.

Diverse afname mogelijkheden en combinaties voor uw toepassing

U kunt onze draadmatten afnemen als panelen of tot een compleet product laten fabriceren in combinatie met hoekprofielen, deuren, schakelaars, systemen voor toegangscontrole en inloopbeveiliging. Afhankelijk van de toepassing kunnen we de matten voor u maken in elke draaddikte en maaswijdte. Wat uw gaaswensen ook zijn, met ons modulaire systeem is alles mogelijk.

Hebt u advies nodig om uw project te realiseren? Maak meteen een afspraak met ons via +31 (24) 645 45 12.

Euromaas BV
Bijsterhuizen 5141
6604 LX  Wijchen

T +31 (24) 645 45 12
F +31 (24) 642 00 55
E info@euromaas.nl

Copyright ©2015-2022 Euromaas BV. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Website: DKGS Agency - SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning.