Geheimhouding verplicht

Bij Euromaas ontwikkelen en produceren we zeer uiteenlopende producten. Wij zijn daar uiteraard zeer trots op en willen niets liever dan al onze successen met u delen.

Onze projecten

Helaas hebben we die vrijheid van delen voor een groot aantal van onze projecten niet. Het gebeurt bij ons regelmatig dat wij bepaalde projecten niet mogen fotograferen of daar op een andere manier ruchtbaarheid aan mogen geven. Dat is natuurlijk ontzettend jammer.

Onze geheime successen

We zouden zo graag vertellen over de gaaswanden op het grootste kraanschip ter wereld, volledig turnkey geleverd. Of de draadwanden op een schip waarmee kabels voor windmolens op de zeebodem worden gelegd. Helaas mogen we niets zeggen over de wanden in de besturingskasten van kranen op 50 meter hoogte in de Rotterdamse haven. Ook mogen we niets verklappen over de uitbreiding van het makiverblijf voor de dierentuin in Rotterdam. Wat we ook betreuren, is dat we u niets kunnen laten zien van de plaatwanden in een datacenter in Schiphol-Rijk. Dit alles zouden we graag doen, maar mag helaas niet.

Wat we wel mogen vertellen: de komende blogs zullen vergezeld gaan van een interessant filmpje.

Auteur: Theo Hazeleger

Euromaas BV
Bijsterhuizen 5141
6604 LX  Wijchen

T +31 (24) 645 45 12
F +31 (24) 642 00 55
E info@euromaas.nl

Copyright ©2015-2022 Euromaas BV. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Website: DKGS Agency - SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning.