1. Home
  2.  » Industriële scheidingswanden

Industriële scheidingswanden

Behalve goedkoop zijn de scheidingswanden van Euromaas absolute toppers als het gaat om draadpanelen voor industrieel gebruik. Wij produceren alle soorten scheidingswanden zoals plaatwanden en gaaswanden in verschillende stabiliteitsklassen, compleet met deuren en alle accessoires die verder nodig zijn. Machinebouwers, magazijninrichters en engineeringbureaus evenals logistieke dienstverleners en inkopers van gaasproducten weten de weg naar ons al jarenlang te vinden. We leveren uitsluitend duurzame gaasproducten waar u lang plezier van hebt en die bovendien fraai zijn afgewerkt door middel van een verzinklaag of een prachtige poedercoating in de kleur van uw keuze.

Ons standaardassortiment

In ons standaardassortiment vindt u gaaspanelen, Euroflex panelen, plaatpanelen, draaideuren, schuifdeuren, staanders en hoekverbindingen in diverse maten en maaswijdtes. Naast dit standaardprogramma kunt u ook kiezen voor projecten op maat. Hebt u twijfels of een bepaald idee in de praktijk wel uitvoerbaar is? Leg het gerust aan ons voor. Wij hebben ook voor uw scheidingswanden project de best passende oplossing die uiteraard voldoet aan de gestelde normeringen.

Veiligheidseisen

Onze scheidingswanden en toebehoren voldoen aan de hoogst gestelde veiligheidsnorm NEN EN ISO 14120:2015. Dit is de norm voor de veiligheid van machines, afschermingen en algemene eisen voor ontwerp en productie van beweegbare en vaste schermen. Deze normering geldt voor fabrikanten van nieuwe machines en gebruikers van bestaande apparatuur die nieuwe of aanvullende veiligheidshekwerken willen plaatsen.

scheidingswanden van Euromaas
gaaspanelen van topkwaliteit
scheidingswanden voor de industrie
Euromaas flexibele draadwanden
modulaire scheidingswanden
verrijdbare afscherming van Euromaas

Maatwerk in industriële scheidingswanden

Euromaas BV is een bedrijf met ideeën. Met onze modulaire industriële scheidingswanden maken wij wat u wenst. Perfect op maat en helemaal afgestemd op een efficiënt gebruik en duurzaamheid. Met ons unieke concept zijn de mogelijkheden in principe onbeperkt. En is het in de toekomst nodig om deuren of wanden te verplaatsen, dan kan dit heel eenvoudig. Met scheidingswanden of gaaswanden van Euromaas hebt u altijd een product waarvan u dagelijks plezier hebt tot in lengte van jaren. Ook voor montage bij u op locatie staat ons team van specialisten dagelijks voor u klaar. Ze vertrekken pas weer als u voor 100 procent tevreden bent. U hebt er geen omkijken naar.

Voordelen afscheidingswanden van Euromaas

De perfecte scheidingswanden met de meeste voordelen vindt u bij Euromaas. U kunt onze scheidingswanden zelfs combineren met uw bestaande systeem. Dat bespaart u tijd en geld. Wij hebben de belangrijkste pluspunten voor u onder elkaar gezet:

  • Flexibel toepasbaar
  • Duurzame kwaliteit
  • Op maat gemaakt
  • Fraai afgewerkt
  • Zonder scherpe randen
  • Eenvoudige montage
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering

Zit u ook met een separatieprobleem? Leg het voor aan onze experts en wij zorgen voor een passende oplossing in de vorm van scheidingswanden. U bereikt ons op +31 (24) 645 45 12.

Euromaas BV
Bijsterhuizen 5141
6604 LX  Wijchen

T +31 (24) 645 45 12
F +31 (24) 642 00 55
E info@euromaas.nl

Copyright ©2015-2022 Euromaas BV. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Website: DKGS Agency - SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning.