1. Home
  2.  » Over Euromaas gaaspanelen

Over Euromaas gaaspanelen

Euromaas BV in Wijchen is sinds de vestiging in 1998 een van de meest vooraanstaande Nederlandse producenten van industriële gaaspanelen en aanverwante producten. U kunt ons bedrijf inschakelen voor gaastoepassingen binnen en buiten, als maatwerk of serie. Wij zijn een flexibele fabrikant die competitieve prijzen hanteert en een bovengemiddelde service verleent. Al onze producten voldoen uiteraard aan de gestelde normeringen en kenmerken zich door kwaliteit en schoonheid. Wij ontwerpen, produceren en monteren gaasproducten in hoogwaardig staal. U kunt bij ons terecht voor een standaardoplossing of een oplossing op maat. Wij hebben meerdere mogelijkheden voor concept en oppervlaktebehandeling. Ons deskundige, goed geschoolde team kan u hierin uitstekend adviseren en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Zit u met een lastig vraagstuk? Leg het gerust aan ons voor en wij komen met een passende oplossing.

Medewerkers

Euromaas werkt met vaste technici die beschikken over een jarenlange montage-ervaring. Ze voeren alle werkzaamheden uit die nodig zijn om de veiligheidshekwerken vlot en stevig te plaatsen op locatie bij de klant. De installatie bestaat onder andere uit het opbouwen en uitlijnen van deuren, stevig verankeren van de staanders en aanbrengen van elektromechanische onderdelen. De afscherming wordt precies volgens de montagetekening geïnstalleerd.

Euromaas, gaaspanelen en innovatie

Euromaas gaaspanelen  is een innovatief bedrijf waar de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Zo produceren wij gaasproducten volgens het door ons bedrijf ontwikkelde randdraad principe, waardoor de gaaswanden absoluut vrij zijn van scherpe randen en uitsteeksels. Voorts maakt Euromaas bij de productie van draadpanelen gebruik van een doordachte en unieke lasmethode. Daarmee heeft u altijd voordelige gaasproducten van topkwaliteit en natuurlijk een uitstekende service.

Pand Euromaas Wijchen

Unieke lasmethode

Een industrieel hekwerk is een voordelige afscherming voor grote en kleine oppervlakten binnen of buiten. Euromaas levert doordacht geproduceerde gaaswerken. We maken hierbij gebruik van een unieke lasmethode. Daardoor zijn onze producten competitief in prijs en van hoge kwaliteit. Daarbij voldoen ze aan alle gestelde veiligheidseisen volgens NEN EN ISO 14120:2015.

Voor elk probleem de juiste oplossing

Naast draadpanelen kunt u bij Euromaas ook terecht voor tal van andere producten voor gebruik binnen en buiten. Denkt u hierbij aan:

Flexibel toepassen van onze draadpanelen

Euromaas is ijzersterk in industrieel gaas. Door het modulaire karakter van ons standaardassortiment kunnen we vrijwel altijd voldoen aan uw gaaswensen. U kunt de gaaspanelen namelijk onbeperkt met onze andere elementen combineren. Alle draadpanelen, metaalplaten en polycarbonaatplaten zijn leverbaar in diverse maten en maaswijdtes. Daardoor kunnen wij soepel en snel inspelen op elke bedrijfssituatie. Bieden onze standaardelementen u geen uitkomst, dan kunnen wij afwijkende producten op maat voor u fabriceren.

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden en tarieven van draadpanelen en aanverwante producten? Bel vandaag nog +31 (24) 645 45 12 voor een vrijblijvende afspraak of stuur een e-mail.

Gaaspanelen Euromaas BV

Euromaas BV
Bijsterhuizen 5141
6604 LX  Wijchen

T +31 (24) 645 45 12
F +31 (24) 642 00 55
E info@euromaas.nl

Copyright ©2015-2022 Euromaas BV. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Website: DKGS Agency - SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning.