1. Home
  2.  » Poedercoaten en verzinken van staal

Poedercoaten en verzinken van staal

Poedercoaten en verzinken van uw halffabricaten of complete hekwerken maken uw staalproduct compleet. Of het nu gaat om een maatwerkopdracht of seriewerk, bij Euromaas kunt u altijd vertrouwen op een hoogwaardige afwerking met een sterke hechting voor een competitief tarief. Na het galvaniseren of poedercoaten kunnen onze monteurs desgewenst uw gaaswerken monteren op locatie, zodat u zeker weet dat alles naar behoren en volgens de montagetekening wordt geïnstalleerd. Welke oppervlaktebescherming voor uw product de beste is, leggen onze experts u graag uit.

Poedercoaten

Een hoogwaardige poedercoating verduurzaamt uw gaaspanelen voor gebruik binnen of buiten. Na poedercoaten is de afwerking fraai en biedt een bescherming van het oppervlak voor tientallen jaren. Dit type oppervlaktebehandeling is geschikt voor verzinkt staal en staal. De aanblik van deze coating is mooi en strak. De aangebrachte bescherming biedt een slagvaste en slijtvaste laag die de levensduur van uw rasterwerk aanzienlijk verlengt. Daarbij is deze manier van afwerking milieuvriendelijk, omdat oplosmiddelen en verdunningsmiddelen overbodig zijn. Met poedercoaten of galvaniseren volgens onze methode, helpt u het milieu.

poedercoaten Euromaas
Euromaas gaasmatten
verzinken
oppervlaktebehandeling staal
oppervlaktebehandeling
afwerking staal

Poedercoatstraat

In onze hypermoderne, volautomatische poedercoatstraat huisvesten we 6 spuitrobots. Daarnaast is het systeem voorzien van een herwininstallatie. Dit houdt in dat we de verstoven poeder voor maar liefst 90 procent kunnen opvangen en hergebruiken. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Bij deze vorm van coating hebt u keuze uit een ruim kleurenassortiment.

Kleuren

Voor wat betreft de kleur kunnen we uw gaaspanelen spuiten in de RAL-kleur die u wenst. U kunt daarbij kiezen uit het volledige RAL-kleurenpalet. Daarnaast kunnen we speciale poedercoatings met effect uitvoeren waaronder hamerslag, structuur of metallic. Wilt u liever gebruikmaken van effectlak of blanke lak, dan is dat mogelijk. Alle RAL-kleuren zijn bij ons voorradig.

Verzinken volgens verzinknorm

Al uw metaalproducten verzinken we volgens de juiste normering. Euromaas produceert alle draadpanelen op zo’n manier dat u die kunt laten behandelen volgens de verzinknorm EN-ISO 1461. Deze normering schrijft de functionele regels voor waaraan een zinklaag met een corrosie werende werking moet voldoen om vele tientallen jaren een goede bescherming te geven in een vochtig of droog gebied. Om galvaniseren mogelijk te maken, zijn onze speciale aandachtspunten:

  • samenstelling staal en staaloppervlak
  • type lasverbindingen die de behandeling mogelijk maken
  • mogelijke vervorming tijdens verzinken door spanning tijdens behandeling
  • doorstroming vloeibaar zink bij holle profielen

Wilt u meer weten over oppervlaktebehandeling van uw veiligheidshekwerken? Vraag ons gerust advies via +31 (24) 645 45 12 of stuur een e-mail.

Euromaas BV
Bijsterhuizen 5141
6604 LX  Wijchen

T +31 (24) 645 45 12
F +31 (24) 642 00 55
E info@euromaas.nl

Copyright ©2015-2022 Euromaas BV. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Website: DKGS Agency - SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning.